H&S Group: Van enkel boekhouden naar waarde toevoegen

In de afgelopen decennia ontwikkelde H&S Group zich van een Europese vervoerder tot een logistieke dienstverlener. Het finance team groeide mee in omvang en in complexiteit. Dankzij de gerealiseerde scheiding tussen accounting en business control maakt het team volgens CFO Matthieu van Tellingen kans om de verkiezing voor Best Finance Team of the Year te winnen. “En we leren alleen maar meer van deze deelname.” Lees het hele interview.

 

Impuls Kinderopvang: Altijd het beste uit jezelf halen

Met een relatief klein team 2.000 nieuwe klanten verwerken, het hele kastraject digitaliseren voor 70 locaties en daarnaast ook een BI-tool implementeren om de managementinformatie dichter bij het management te brengen. Ga er maar aanstaan. Lees het hele interview.

 

Fibrant: Veranderingen zonder morren aanpakken

Het was een pittige tijd, dat zal Nico Knol van Fibrant BV zeker niet ontkennen. Het concern werd in 2014 van DSM losgeweekt door investeringsmaatschappij CVC Capital Partners en ging daardoor niet langer door het leven als een onderdeel van een wereldconcern, maar als een relatief kleine speler in de chemiesector. Lees het hele interview.