Programma

Awarduitreiking

De uitreiking van de awards wordt bijgewoond door 300 genodigden, waaronder veel CFO’s. Het is een feestelijke avond met een culinair en inhoudelijk programma en we hopen dat u aanwezig zal zijn.

Meld u hier aan >>

Doet u mee met uw team? Twee vertegenwoordigers van uw team zijn alvast
onze genodigde op het event. Maar nog veel leuker is het om deze avond met het gehele team aanwezig te zijn! Daarvoor hebben we een aantrekkelijke formule bedacht neem hiervoor contact op met:

Programma

15.00 Ontvangst deelnemers voorprogramma
Voorprogramma u aangeboden door
 
15.30 Anje-Marijcke van Boxtel,
Organisaties begeleiden het beste uit hun mensen te halen, mensen begeleiden om het beste uit zichzelf te halen, dat is kortweg wat Anje-Marijcke van Boxtel doet. De Director Coaching van SchoutenGlobal ontwikkelde de visie op leren en ontwikkelen van de organisatie. 'Mijn passie ligt in het vertalen van de nieuwste wetenschappelijke inzichten naar de praktijk van het begeleiden van mensen, teams en organisaties. Om zodoende leren en ontwikkelen niet alleen effectiever te maken maar ook duurzamer en leuker!'
16.30 Ontvangst

Elianne Kuepers (Weert, 1983) is journalist en presentator van onder meer RTL Z Nieuws, het dagelijks nieuwsmagazine Z Today en MoneyTalks, een wekelijks programma over financiën en arbeidsmarkt.

Daarvoor werkte ze onder meer als verslaggever voor RTL Nieuws. Kuepers is een veelgevraagd dagvoorzitter die moeiteloos schakelt tussen CFO's, beursjongens en bijstandsmoeders.

17:00 Start programma met o.a. Katja Staartjes
Katja Staartjes is bergbeklimmer en zegde voor deze passie haar managementbaan op. Zij bereikte als 1e Nederlandse vrouw de top van Mount Everest en leidde een aantal expedities. Katja vertaalt haar ervaringen met klimexpedities naar het werken in teams binnen organisaties. Zij is spreker en auteur over leiderschap en teamwork en werkt als trainer en coach. Oktober 2018 verschijnt het vierde boek van Katja in samenwerking met fotograaf Menno Boermans: Topteams - Samen bergen verzetten.
18.00 uur Aperitief en netwerken
19.00 uur Diner en awarduitreikingen
21.25 uur Walking dessert en after borrel

Locatie

Studio21
Media Park Hilversum
Joop van den Endeplein 7
1217 WJ Hilversum

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.