Mogelijkheden

Goldpartner

 • Netwerktafel; een gepersonaliseerde tafel met uw logo voor 10 gasten, waarvan maximaal 3 ‘eigen mensen’ en minimaal 7 gasten (financiële professionals).
 • Besloten tafel; een gepersonaliseerde tafel met uw logo voor 10 gasten naar eigen keuze in te vullen.
 • Uw logo op welkomstposter en op banier bij entree en op het podium.
 • Mogelijkheid tot organiseren van een round table tijdens het ‘Best Finance Team event’ (voorafgaand aan het event), inclusief:

  - ontvangst van uw genodigden,
  - een aparte ruimte op de locatie,
  - praktische zaken, zoals uitnodigingen en presentatietools,
  - communicatiepakket rondom de uitnodiging voor deze workshop/round table.

 • Logovermelding als goldpartner in alle communicatie rondom the Best Finance Team of the Year 2018.
 • Visie artikel 1/1 pagina (interview) in cm: magazine en Executive Finance magazine.
 • Dit artikel wordt ook geplaatst op cmweb.nl en executivefinance.nl.
 • Videointerview van maximaal drie minuten.
 • 2/1 pag. advertentie in cm: magazine en Executive Finance magazine.

Silverpartner

 • Netwerktafel, een gepersonaliseerde tafel met uw logo voor 10 gasten, waarvan maximaal 3 ‘eigen mensen’ en minimaal 7 gasten (financiële professionals).
 • Uw logo op welkomstposter en op banier bij entree.
 • 1/1 pag. advertentie in cm: magazine en Executive Finance magazine.
 • 2 x 1 week leaderboard op cmweb.nl en ExecutiveFinance.nl.
 • 1 x advertorial in emailnieuwsbrief cm: signalen en Executive Finance.

 

Wilt u ook verzekerd zijn van een dinertafel bij de uitreiking van de awards Best Finance Team of the Year? Zorg dat u erbij bent en reserveer alvast uw tafel! U heeft keuze uit twee verschillende opties; een netwerk dinertafel of een besloten dinertafel;

Voor meer informatie over de partnermogelijkheden kunt u Mieke Bensink en / of Camilla van Kampen benaderen:

Waarom is Hofmeier Goldpartner bij Best finance team of the year?

De financiële functie is een gemeenschappelijke verantwoordelijkheid geworden van de business én de financiële discipline. Een functie die een bijdrage levert aan het behalen van organisatiedoelen en groeidoelstellingen. Dat vraagt andere competenties en inzichten van de afdeling. Het gaat niet meer over rapporteren alleen maar ook over anticiperen op ontwikkelingen binnen de organisatie en de markt. Om duidelijk te maken wat de impact is van keuzes, is nauwe samenwerking nodig met andere afdelingen en externe partijen. Met deze verantwoordelijkheden ontstaat succes alleen door als team optimaal samen te werken. Dat is precies wat Hofmeier gelooft. Samen meer bereiken door te verbinden. Het beste uit een team halen, is waar we dagelijks mee bezig zijn. Betrokkenheid bij ‘Best finance team of the year’ is voor ons een logische keuze. We zien uit naar de innovatieve plannen en oplossingen van de deelnemers. We laten ons graag inspireren.

The best finance team bestaat uit individuen die door samen te werken -met de missie en visie in gedachten- gezamenlijk het geweten en de motor vormen van de organisatie.”

Coen van der Kruijs
Directeur bij Hofmeier

 

Waarom is Sigma Conso Goldpartner bij Best finance team of the year?

Sigma Conso’s missie is om de processen voor finance teams te vergemakkelijken. We zijn dan ook benieuwd om te horen welke uitdagingen de financiële teams momenteel het hoofd moeten bieden en welke oplossingen hiervoor zijn uitgerold. Samen met de financiële teams gaan we graag permanent op zoek naar de beste oplossingen voor hun specifieke noden. Reeds verschillende jaren sponsoren wij het equivalent in België en we zijn dan ook blij dat we nu kunnen meewerken aan deze eerste editie in Nederland.

 

Waarom is AFAS Software goldpartner?


Een financiële afdeling met een gezond beleid is van levensbelang voor een organisatie. Werken vanuit betekenisvolle stuurinformatie ligt daaraan ten grondslag en wordt mogelijk gemaakt door het efficiënt inrichten en uitvoeren van financiële processen. Digitalisering en automatisering spelen hierin een cruciale rol. Daarnaast zien we dat de verbinding van financieel management met resultaatverbetering ontstaat door slim samenwerken met in- en externe stakeholders. Alleen dan is daadkrachtig en toekomstbestendig ondernemen mogelijk. Het succes van de financiële functie staat of valt met innovatie, transparantie en communicatie. De organisatie die daarin het beste slaagt, mag daarvoor beloond worden en daar zijn wij met plezier deelgenoot van.

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.