Sigma Conso

Sigma Conso biedt software, opleidingen en diensten aan op het gebied van Corporate Performance Management. Haar missie is om de processen voor finance professionals te vergemakkelijken, onder meer door oplossingen aan te bieden die kunnen worden aangepast aan de noden van de groep en mee evolueren met het concern.

“De implementatie van de tool leverde ons aanzienlijke voordelen op het vlak van kwaliteit van gegevens en tijdswinsten. Daarnaast worden we steeds snel geholpen door het professioneel team van Sigma Conso. Dit zorgde voor een snelle implementatie en een correcte opvolging.” Kevin Vannootegem, Consolidator bij Domo Investment Group.

“Als ik Sigma Conso moet beschrijven aan de hand van drie kenmerken, zou ik kiezen voor professioneel, competent en snel. Het project werd tijdig gerealiseerd en onze teams
waren snel autonoom met de performante software.” Corinne Beaulieu, Directrice Accounting en consolidatie bij Gameloft.

“De software van Sigma Conso brengt de nodige helderheid, accurraatheid en betrouwbaarheid aan onze groepsrapportage. Dit is één van de meest gebruiksvriendelijke
applicaties waar we ooit mee gewerkt hebben!” Norherienda Abdul Kadir, Corporate Manager bij KPJ Healthcare.

www.sigmaconso.com/nl/

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.